Izvanredna skupština Vatrogasne zajednice grada Samobora

Izvanredna skupština Vatrogasne zajednice grada Samobora održana je 26. siječnja 2024. godine u prostorijama Javne vatrogasne postrojbe grada Samobora. Skupštini je nazočilo 44 od ukupno 47 člana skupštine s pravom glasa. Sukladno Statutu i dnevnom redu predsjednik u ostavci Željko Koščica razriješen je dužnosti te je za novog predsjednika Vatrogasne zajednice grada Samobora izabran Zdenko […]

Posted in Aktualnosti, Najnovije, Obavijesti, Obavijesti | Leave a comment

Dobivena financijska sredstva od Zagrebačke županije

Vatrogasna zajednica grada Samobora dobila je financijska sredstva u iznosu od 5.000,00 kn za uređenje prostorija Zajednice te 12.000,00 kn za edukaciju djece u vrtićima i osnovnim školama. Zahvaljujemo se Zagrebačkoj županiji na donaciji.

Posted in Obavijesti, Obavijesti | Leave a comment

POTPISAN UGOVOR O DODJELI BESPOVRATNIH FINANCIJSKIH SREDSTAVA ZA OPERACIJE KOJE SE FINANCIRAJU IZ FONDA SOLIDARNOSTI EUROPSKE UNIJE

Danas, 30. rujna 2022. godine predsjednik Vatrogasne zajednice grada Samobora Željko Koščica u prostorijama Ministarstva unutarnjih poslova potpisao je ugovor o dodjeli 140.875,00 HRK / 18.697,33 EUR bespovratnih sredstava za izvanrednu nabavu vatrogasne opreme za potrebe službi zaštite i spašavanja zbog zamjene uništene, oštećene i rashodovane opreme koju su članice Vatrogasne zajednice koristile tijekom intervencija nakon serije […]

Posted in Aktualnosti, Najnovije, Obavijesti, Obavijesti | Leave a comment

5. sjednica Predsjedništva

5. sjednica Predsjedništrva Vatrogasne zajednice grada Samobora održati će se 18. svibnja 2022. godine s početkom u 19,00 sati u prostorijama DVD-a Galgovo,M.Bogovića 3.

Posted in Obavijesti, Obavijesti | Leave a comment

1. sjednica Zapovjedništva

1. sjednica Zapovjedništva Vatrogasne zajednice grada Samobora održati će se 29. ožujka 2022. godine s početkom u 19,00 sati u prostorijama VZG Samobor, Savke Dabčević Kučar 6.

Posted in Obavijesti, Obavijesti | Leave a comment

4. sjednica Predsjedništva

4. sjednica Predsjedništrva Vatrogasne zajednice grada Samobora održati će se 23. prosinca 2021. godine s početkom u 19,00 sati u prostorijama DVD-a Drežnik,Drežnićka cesta 10.

Posted in Obavijesti, Obavijesti | Leave a comment

2. sjednica Predsjedništva Vatrogasne zajednice grada Samobora

2. sjednica Predsjedništrva Vatrogasne zajednice grada Samobora održati će se 15. srpnja 2021. godine s početkom u 19,00 sati u prostorijama DVD-a Bregana, Podvrh, Bistrec 73.

Posted in Obavijesti, Obavijesti | Leave a comment

Konstituirajuća sjednica Zapovjedništva Vatrogasne zajednice grada Samobora

Konstituirajuća sjednica Zapovjedništva Vatrogasne zajednice grada Samobora održati će se 28. svibnja 2021. godine s početkom u 19,00 sati u prostorijama Vatrogasne zajednice grada Samobora, Savke Dabčević Kučar 6.

Posted in Obavijesti, Obavijesti | Leave a comment

Konstituirajuća sjednica Predsjedništva Vatrogasne zajednice grada Samobora

Konstituirajuća sjednica Predsjedništva Vatrogasne zajednice grada Samobora održati će se 27. svibnja 2021. godine s početkom u 19,00 sati u prostorijama DVD-a Bobovica, Bobovica 20.

Posted in Obavijesti, Obavijesti | Leave a comment

U slučaju potresa

Primjerene preventivne pripreme i sveobuhvatne i pravovremene mjere zaštite i spašavanja čuvaju naše živote i imovinu, umanjuju nastale posljedice, a cjelokupan sustav čine učinkovitijim. https://civilna-zastita.gov.hr/UserDocsImages/CIVILNA%20ZA%C5%A0TITA/PDF_ZA%20WEB/SafeQuake%20BROSURA_strana10.pdf Sigurnost i zaštita vaši su primarni interesi, ali u njihovom ostvarivanju, pored uloge namjenski organiziranih žurnih službi i operativnih snaga zaštite i spašavanja izuzetno je značajan i vaš osobni doprinos. […]

Posted in Najnovije, Obavijesti, Obavijesti | Leave a comment