U Gradskoj vijećnici održali smo sastanak s gradonačelnicom Petrom Škrobot i njezinim zamjenikom Petrom Burić gdje se predstavio novoizabrani predsjednik Vatrogasne zajednice grada Samobora Zdenko Jednar. Gradski čelnici tom su prilikom novoizabranom predsjedniku Vatrogasne zajednice čestitali na novoj dužnosti i poželjeli puno uspjeha u radu.

„Čestitam Vam na novoj dužnosti predsjednika Vatrogasne zajednice grada Samobora. Želim Vam puno uspjeha u radu i vjerujem da ćete svojim znanjem, iskustvom, stručnošću te ljubavlju prema vatrogastvu uspješno voditi i unaprijediti rad Vatrogasne zajednice grada Samobora, koja je od velikog značaja za grad Samobor i sve njegove stanovnike. Vjerujem da će suradnja Vatrogasne zajednice i Grada Samobora biti na visokoj razini te da ćemo kroz kvalitetne inicijative i dijalog zajedno učiniti dodatne iskorake za vatrogastvo u Samoboru. Grad Samobor će i nadalje biti podrška Vatrogasnoj zajednici grada Samobora, jer briga o vatrogastvu je briga o sigurnosti svih naših građana i njihove imovine“ – poručila je gradonačelnica Škrobot.

Zamjenik gradonačelnice, ujedno i načelnik Stožera civilne zaštite grada Samobora Petar Burić naglasio je kako će se zalagati za to da vatrogasna zajednica bude u potpunosti opremljena kako bi njeni pripadnici mogli sigurno i efikasno sudjelovati u intervencijama. „Grad će i dalje financijski i administrativno sudjelovati u nabavi opreme u skladu s mogućnostima. Siguran sam da ćemo zajedničkim snagama uspjeti realizirati zacrtane projekte na zadovoljstvo i vatrogasne zajednice i naših građana“, poručio je zamjenik Burić.

Novi predsjednik Vatrogasne zajednice Zdenko Jednar zahvalio je gradskim čelnicima na čestitkama i lijepim željama te istaknuo kako će i dalje raditi na pomlađivanju i osposobljavanju pripadnika vatrogasne zajednice, te da će se nastaviti zalagati za unaprjeđenje cjelokupnog vatrogasnog sustava na našem području.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)