Povodom 50. obljetnice Dobrovoljnog vatrogasnog društva Grdanjci u subotu, 2. srpnja u Grdanjcima kod tamošnje područne škole u organizaciji Vatrogasne zajednice grada Samobor održana javna vatrogasna pokazna vježba u kojoj su uz domaćine DVD Grdanjci sudjelovali vatrogasci JVP Grada Samobora, DVD-a Bregana, Samobor, Rude, Galgovo i djeca i mladež DVD-a Grdanjci. Vatrogasci su pokazali stručnost i spremnost u spašavanju unesrećenih iz gorućeg automobila, gašenju požara automobila, kao i gašenju požara na objektu, evakuiranju ljudi i spašavanju unesrećenih osoba.

Nakon vježbe gradonačelnica Petra Škrobot izvršila je smotru svih sudionika vježbe te im čestitala na spretnosti i spremnosti da djeluju u hitnim situacijama. Sudionici vježbe dobili su i zaslužena priznanja za sudjelovanje u vježbi.
Gradonačelnica je DVD-u Gradnjci čestitala 50. godišnjicu djelovanja, zahvalivši im na svemu što su do sada učinili za dobrobit građana i njihove imovine. Zahvalila im je na požrtvovnosti te poželjela puno uspjeha u daljnjem radu uz želju da imaju što manje intervencija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)